De modules


Verstuur memo's naar klanten en collega's. Koppel memo's aan colli's om dossiers aan te maken. Nu online! Probeer de demo!
-
Behaal met behulp van de douane entrepot module de douane audit. Beheer zelf douane goederen. Nu online! Probeer de demo!
€ 299 per maand
1 licentie Extra licentie: € 19,- per maand, per gebruiker.
1 client user batch Extra client user batch: € 39,- per maand, per batch.
Gebruik als zelfstandig boekhoudprogramma. Koppeling met douane entrepot module. Beschikbaar in 2017
€ 29 per maand
1 licentie Extra licentie: € 19,- per maand, per gebruiker.
 
Download prijslijst
Alle prijzen zijn excl. 21% BTW

Aanvullend op modules

Er zijn twee typen users die de applicatie kunnen benaderen: company users en client users.

Licentie

Aan een company user hangt 1 licentie. Deze gebruiker kan de applicatie benaderen namens het bedrijf dat de betreffende module heeft aangeschaft, en is in staat om verschillende functies uit te voeren, zoals: bewerken van stamgegevens, bewerken van collis en shipments, en meer logische taken omtrent het verwachte proces van invoer naar uitvoer.

Wat handig is, is dat u per company user verschillende bewerkings rechten kan instellen. Op deze manier kunt u zelf verschillende rollen definieren en toekennen aan company users. Zo kunt u bijvoorbeeld een collega zodanig instellen dat hij alleen stamgegevens kan aanvullen, of een collega die zich alleen bezighoudt met het invoeren van colli's, of bijvoorbeeld een magazijnmedewerker waarvoor het alleen nodig is om shipments te bewerken.

Client user batch

Klanten willen vaak de huidige status weten van een bepaalde colli of shipment. Of de klant wil gewoon even zijn volledige stock inzien. Voor klanten kunt u daarom een client user aanmaken. Een complete batch bevat 10 client users. Een client user wordt aangemaakt door een company user, en is in staat om zelf in te loggen om inzicht te krijgen in de status van zijn goederen.

Een client user kan door middel van de memo module berichten sturen naar een company user. Hij kan bijvoorbeeld een memo aan een bepaalde colli koppelen waarover hij een vraag heeft.