Over Lighthouse

Lighthouse ZC Information System ontwikkelt webgerelateerde software applicaties. Lighthouse biedt een specifieke software applicatie voor expediteuren / forwarders in de haven. De applicatie wordt ingezet voor voorraadbeheer, inboeken en uitboeken van goederen en het splitsen van bestellingen en goederen. Alles volgens de vereisten van de douane.


Op maat gemaakte software

Lighthouse is het antwoord op de vraag van kleinere bedrijven om voordelige, op maat gemaakte applicaties te creëren. Om dit doel te bereiken werkten de ontwikkelaars samen met de Nederlandse douane en Triton Shipping B.V. Na een jaar ontwikkeling werd de software in een audit goedgekeurd door de douane.  Momenteel leggen zij de laatste hand aan het splitsing gedeelte.

Lighthouse en het team. Maak kennis.


Het team


Luc Zeelenberg

Software Developer

zeelenberg@lighthousesystem.eu


De man die de techniek vertaald naar een functionerende applicatie. Luc heeft zelf een achtergrond in de scheepvaart en heeft van zijn passie, programmeren, zijn werk gemaakt. 

Wei-Ming Chan

Sales & Marketing

chan@lighthousesystem.eu


Een ondernemer in hart en nieren. De man van de marketing en cijfers met een achtergrond als grafisch vormgever.

Diana Zeelenberg - van Oosterbosch

Finance & Office Manager

diana@lighthousesystem.eu


Een ondernemende duizendpoot met een bachelor in European Studies. Voor Lighthouse zet zij haar vele talenten in: advies, marketing, algemene zaken en administratieve zaken.

Marshall Tan

Boekhouder / Softwaretester

tan@lighthousesystem.eu


De man die de kwaliteit van het Lighthouse-product bewaakt: niet vreemd als men bedenkt dat Marshall een all-round softwaretester is met jarenlange ervaring. Gecombineerd met Marshall's ervaring als boekhouder, wordt ook de kwaliteit van de financiële cijfers gewaarborgd